WHO IS THIS GUY?

Pascal is een bevlogen fotograaf, iemand waarmee het fijn samenwerken is. Hij heeft verstand van zijn vak, een echte professional die zijn technische knowhow combineert met het juiste gevoel voor zijn onderwerpen. Pascal is van vele markten thuis, maar hij is vooral sterk in het portretteren van mensen. Hij is een echte mensen-fotograaf, in de breedste zin van dat woord

Fons Castermans
Gemeente Brunssum

Wij als internetbureau weten hoe belangrijk goede fotografie is bij het vertellen van een verhaal of het creëren van een sfeer. Daarom besteden we dit uit aan Pascal. Daarnaast is het ook een heel prettig persoon die onze klanten of figuranten op hun gemak laat voelen. En dat zie je!

Juul Reumkens
e-tailors

Met groot enthousiasme legt Pascal diverse culturele activiteiten voor ons vast op beeld. Of het nu gaat om een dansvoorstelling, concert of filmfestival, Pascal  weet met de nodige portie creativiteit het evenement in kwestie en de kunstbeoefenaars en toeschouwers op een pakkende en eigenzinnige manier te portretteren.

Patricia Peters
Huis voor de Kunsten Limburg

Het is iedere keer weer prettig samenwerken met Pascal. Hij is opgewekt, klantgericht en betrokken bij de opdracht. Hij zoekt naar de juiste omstandigheden zodat zijn foto’s optimaal van resultaat zijn. Beslist een aanrader!

Katja Huijsmans
Gemeente Heerlen

Aangenaam karakter en groot inlevingsvermogen in uiteenlopende opdrachten. Open minded en gepassioneerd. Samenwerken met Pascal geeft een synergie van creativiteit en ideeën. Een boodschap wordt concreet in beeld uitgedrukt.

Glynis Barton
Runners Service Lab / SnowWorld